Maatwerk

Persoonlijke wensen/dagjes uit of reizen

Goeie Reis! kan u ook helpen met maatwerk. Hierbij moet u denken aan een groep vrienden, familieleden die graag samen op vakantie gaan of een dagtocht maken maar dit zelf niet wíllen of kúnnen regelen. Denk hierbij aan een speciale gelegenheid, verjaardag of trouwdag die u wilt vieren maar ook aan uw kaartclubje of de vriendengroep van vroeger waarmee u op vakantie ging.

Wij vinden het een mooie uitdaging om samen met u een mooie herinnering te maken. Hiervoor zetten wij graag onze deskundigheid en ons netwerk in.

Wij mochten de afgelopen jaren een dagje uit regelen voor een groep vrienden die al jaren samen zijn. Het zijn inmiddels tachtigers, inmiddels vaak alleen gaand, met hier en daar beperkingen en het ontbrak hen aan energie om het allemaal te bedenken en te regelen. Zij hebben een hele leuke dag gehad en zij willen er een jaarlijks uitje van maken, samen met ons.

We organiseerden ook een weekendje weg voor een familie die hun trouwdatum vierden en dit liever met een reisje dan een feestje wilde doen. Wij hebben gezorgd voor een mooi aangepast hotel en rolstoelvriendelijke restaurants en excursies. Zo kwamen ze niet voor verrassingen te staan met de rolstoel en de rollator die mee moesten.

Uw groep(je) moet uit minimaal 6 personen bestaan. Samen zorgen wij ervoor dat uw groep ontspannen kan genieten van een mooi weekend, dagje uit of vakantie. Leg ons uw wensen voor en wij laten u weten op welke manier we kunnen helpen.Pantein Extra samenwerking

Samenwerking met Pantein Extra

We zijn er trots op dat we al bijna vier jaren een fijne samenwerking hebben met Pantein Extra.

Drie keer per jaar organiseren we voor de klanten van Pantein Extra dagtochten en reizen. De zorgorganisatie Pantein vindt het belangrijk om hun cliënten te ondersteunen met extra diensten die steeds gecheckt worden op hun betrouwbarheid en kwaliteit. Voor het welzijn van hun leden, vooral hun senioren, hebben zij gekozen om samen te werken met onze stichting. Zo kunnen hun leden deelnemen en genieten van uitstapjes mét zorg en ondersteuning. Alle leden van Pantein Extra ontvangen een magazine thuis waarin de speciaal geselecteerde reizen en dagtochten van Goeie Reis! steeds weer een vast onderdeel zijn. Naast een uitgebreide aankondiging van de reis en/of de dagtocht is er meestal een kleine korting op het uitstapje om kennis maken en/of  deel te nemen via Pantein Extra.

Overnachtings-arrangement

Komt u van buiten de regio ?

Maak dan uw vakantie of dagtocht compleet met een Goeie Reis! overnachtingsarrangement bij Hotel Restaurant v.d. Valk Uden-Veghel

U overnacht in een Comfort kamer, maakt gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in de ochtend en geniet van een smaakvol 3-gangen keuze menu op dag van aankomst.
Aankomst vanaf 15.00 uur / vertrek vóór 11.00 uur

Goeie reis! vult uw arrangement met veel plezier aan door :
Gezelschap in de avond/ochtend zodat u niet alleen bent.
Zorg en/of ondersteuning in avond of ochtend waar nodig.

In dit arrangement heeft keuze uit diverse voor- hoofd- en nagerechten welke met aandacht voor u worden bereid vanuit onze open keuken in Restaurant Koosie. V.v. Valk Uden-Veghel werkt enkel met hoogwaardige ingrediënten en geeft graag een passend wijnadvies om uw diner compleet te maken.
Sluit het diner af op het ruime terras waar u geniet van de prachtige zonsondergang zoals deze alleen vanaf ons terras te zien is. Bij slecht weer is het heerlijk toeven in de Skybar waar u geniet van dezelfde zonsondergang.

Prijzen

Op aanvraag

vanaf  € 75,- per persoon (2 personen per kamer)

Vanaf € 105,- per persoon  (1 persoon per kamer)