André Rieu Kerstshow

  • zondag 22 december 2024

Kerst met André Rieu Live in Maastricht

Zondag 22 december Matinee voorstelling

Wij zijn bijzonder blij dat we ook dit jaar entreekaarten konden bemachtigen voor de grootse kerstshow van André Rieu in het MECC in Maastricht.  In december wordt deze locatie omgetoverd in een prachtige winterse setting. Laat u betoveren in André’s majestueuze kerstdecor compleet met sneeuw, ijsbanen en kroonluchters. Geniet van een onvergetelijke middag met de mooiste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige aria’s en songs van over de hele wereld.

De kerstconcerten vormen een van de hoogtepunten van het jaar en nemen het publiek mee naar de wereld van klassieke en romantische muziek in een prachtige, romantische omgeving – André’s eigen Winter Wonderland.

Afgelopen jaren genoten meer dan 50.000 fans uit de hele wereld van „Kerstmis met André“.  Mis deze kans niet want het is een onvergetelijk muzikaal evenement.

Vier Kerstmis met André Rieu – Een herinneringen voor het leven!

Op weg naar het concert is er voor iedereen een lunchpakket. Na het concert zullen we nagenieten van het concert tijdens een 2-gangen diner.

Prijs

€ 299,- p.p. (incl. Vervoer vanaf huis* lunchpakket, koffie, entree kerstshow, 2-gangen diner)

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!