Makkum, in gastvrij Friesland

  • 9 t/m 12 september (4 dagen )
  • Verblijf in Strandhotel Vigilante in Makkum

Gastvrij genieten in Friesland aan het IJsselmeer

NIEUWE BESTEMMING

Friesland heeft veel leuke en cultuurrijke dorpjes en steden. Maar liefst zeven van de Friese Elfsteden liggen in het IJsselmeergebied.
Spreken de woorden: “Strand, een gezellige boulevard en een levendig historisch dorpscentrum” u aan? Dan is Makkum ‘the place to be’.

Strandhotel Vigilante ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pittoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleeft u de Friese gastvrijheid.

In Makkum komt u niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand, dat direct voor de deur van Strandhotel Vigilante ligt. Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt.

Uw Landzicht kamer is een ruim opgezette 2-persoonskamers. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en een ruime wastafel met föhn.

We maken uitstapjes naar Friese stadjes zoals bijvoorbeeld, Sneek, Workum, Harlingen en Stavoren.

Prijs

  • 1-persoonskamer: € 1475,- p.p.
  • 2-persoonskamer: € 1375,- p.p.

inclusief: Vervoer van/naar huis*, koffie, gebak, 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 4x lunch, 3x diner, 4 excursies, 1x afscheidsdiner.
*=maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra informatie

  • Toeslag Zuiderzeezicht : € 100,- per kamer
  • 1x beperkt aangepaste kamer
  • 4x excursie inclusief
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!