Uitwaaien in Egmond aan Zee

  • 5 t/m 8 mei 2024 (4 dagen)
  • Verblijf in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

Uitwaaien in Egmond aan Zee!

Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee ligt op ca. 350 meter afstand van het strand. Wandel over de boulevard,  neem plaats op een van de terrassen en geniet van het uitzicht. Naast het heerlijke strand, waar je lekker kunt uitwaaien, biedt Egmond een gezellig centrum met leuke boetiekjes en historische vissershuisjes. Ook voor uitstapjes in Noord Holland ligt dit hotel centraal. We hebben in dit hotel ook 2 volledig aangepaste kamers voor mindervaliden met hoog/laag-bed om te reserveren.

Dit hotel is groot maar onze kamers zijn dicht bij elkaar gesitueerd. Het hotel beschikt over een restaurant waar ’s morgens een ontbijtbuffet wordt geserveerd. ’s Avonds maken we daar gebruik van het uitgebreide dinerbuffet.  Hotel Zuiderduin beschikt over een fitnessruimte, schoonheidssalon, bowlingbaan en een gezellige Engelse pub. Als u van zwemmen houdt, neem dan uw zwemkleding mee want het hotel beschikt ook over een overdekt zwembad.
We nemen de tijd voor Egmond aan Zee en maken uitstapjes naar bijvoorbeeld Alkmaar en Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Prijzen

  • 1-persoonskamer: € 1395,- per persoon
  • 2-persoonskamer: € 1275,- per persoon

Inclusief:  Vervoer van/naar huis*, koffie, gebak, 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 4x lunch, 3x diner, 4 excursies, 1x afscheidsdiner.

*=max. 20 kilometer van de Gemeente Maashorst

Extra informatie

2 goed aangepaste mindervalidenkamers (met Hoog-laag bed) te reserveren
4 excursies inclusief

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!