Zomer in de Algäuer Alpen

  • 18 t/m 24 juni (7 dagen )
  • Verblijf in Algäuer Art hotel in Kempten

Zomerdagen in de Algäuer Alpen

Nieuwe bestemming!

De Allgäuer Alpen bevinden zich zowel op Oostenrijks als op Duits grondgebied. Wij hebben een mooie accomodatie gevonden in Kempten, het Duitse deel. Het gebergte kenmerkt zich door rotsformaties en grasbergen. De flora hier behoort tot de meest diverse van het gehele Alpengebied.

Midden in de mooie oude stad Kempten, in het zuiden van Duitsland, staat het Allgäu Art Hotel. Een modern hotel met een fris design. Het hotel beschikt over verschillende goed aangepaste kamers. Op slechts 5 minuten lopen van uw hotel ligt het stadscentrum met tal van café’s, winkels, boetieks, restaurants, de markt en nog veel meer.

Het Allgäu ART Hotel in Kempten is een ideaal startpunt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld diverse meren en/of bergen, kasteel Neuschwanstein of de stadjes Oberstdorf en Füssen.

Na een heerlijke dag in de prachtige omgeving van de Allgäu, kunt u in het hotel heerlijk ontspannen van de wellness of op het dakterras even genieten van een drankje en het mooie uitzicht!

Deze reis wordt gemaakt met een overnachtingshotel op de heenreis. De terugreis wordt in één rit gemaakt.

Prijzen

  • 1-persoonskamer € 2350,- per persoon
  • 2-persoonskamer € 2150,- per persoon

Inclusief vervoer van/naar huis*, koffie, gebak, 6 overnachtingen, 6x ontbijt, 7x lunch, 6x diner, 5 excursies, 1x afscheidsdiner.

Extra informatie

  • 2 aangepaste mindervalidenkamers beschikbaar
  • Reis met overnachtingshotel op de heenreis
  • 5x excursie inclusief
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!