Stedentrip vliegreis Barcelona okt/nov 2024

  • eind oktober ( 5 dagen) ( onder voorbehoud)
  • Verblijf in hotel Sercotel in Barcelona (onder voorbehoud)

Vliegreis stedentrip Barcelona

Afgelopen jaar heeft Goeie Reis! het vliegen weer opgepakt. De reis naar Valencia was een zeer geslaagde reis en daarom gaan we de vlieg-stedentrip opnieuw maken. Dit keer gaan we echter naar Barcelona!

Barcelona is de grootste stad van Catalonië en de tweede stad van Spanje. De stad heeft ruim 1,6 miljoen inwoners. Barcelona ligt aan de Middellandse Zee, op 160 kilometer van de Pyreneeën.

Barcelona heeft alles in zich voor de ideale stedentrip in Spanje. Deze Catalaanse stad heeft een grote rijkdom aan architectuur, kunst en cultuur (o.a. veel musea) en het strand op een steenworp afstand.

Overal tijdens deze citytrip in Barcelona komt u werk van Antoni Gaudí tegen maar ook kunstenaars als Picasso en Miro zijn wereldberoemde kunstenaars uit deze stad. Barcelona ook de perfecte stad om te genieten van heerlijk eten (tapas) en drinken, te shoppen of te ontspannen op het strand. In nog geen twee uur vliegen vanaf Eindhoven zijn we in Barcelona centrum. We bezoeken (onder voorbehoud van toegankelijkheid) de Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou, Casa Mila en natuurlijk zal het strand ook niet ontbreken.

U moet voor deze reis rekenen op een bedrag van ca. € 3000,- per persoon. Inclusief vervoer vanaf huis, de vlucht, de transfers in Spanje, het hotel op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en 4 excursies.

Prijs

In nader overleg als de reis doorgaat.

Indicatie ca. € 3000,-

Inclusief vervoer vanaf huis*, de vlucht, de transfers in Spanje, het hotel op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en 4 excursies.

*=maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra informatie

Graag wil ik van u weten voordat ik definitief de vlucht en het hotel ga reserveren of ik hiervoor ook daadwerkelijk een gezelschap van minimaal 6, maximaal 10 personen bij elkaar krijg.
Aanmelden kan vóór 1 maart a.s. Van daaruit stellen we samen met u deze steden vakantie samen.

Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!