Nazomeren aan de Costa Blanca

  • 23-28 oktober 2024 ( 6 dagen)
  • Verblijf in hotel Cap Negret Altea (onder voorbehoud)

Nazomeren aan de Costa Blanca, Altea

Maak een wandeling langs het strand, over de boulevard, luier in het najaarszonnetje of lunch onder de parasol op een terras.

Altea is één van de mooiste witte dorpen aan de Costa Blanca! Prachtig gelegen tegen een heuvel, aan de voet van de Sierra de Bérnia. Het oude kunstdorp is authentiek, en de smalle straatjes leiden u naar de kerk met blauwe koepel op het hoofdplein. Langs de 6 km lange kustlijn met (kiezel) stranden en baaien, is een lange levendige boulevard met restaurants/bars, en loopt helemaal door tot aan Albir.

Wij selecteerde voor deze reis Hotel Cap Negret. Dit hotel ligt aan de baai van Altea in een paradijselijke mediterrane omgeving. U geniet hier pal aan zee van een hotel met  zwembad en een ruim terras omringd d mindervaliden maar hebben allen een inloopdouche.

Prijs:

1-persoonskamer vanaf € 2950,-*  per persoon

2-persoonskamer vanaf € 2700,-* per persoon

( inclusief vervoer vanaf huis**, transfers, vlucht vanaf Eindhoven, 5 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner) en 5x excursies)

* prijs onder voorbehoud i.v.m. vluchtprijzen en beschikbaarheid. Hoe eerder u boekt des te lager de prijs van de vlucht

**=maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!