80 jaar bevrijding

  • maandag 16 september 2024

80 jaar bevrijding

Remember September!

We gaan terug naar de tijd van de bevrijding: Ronkende motoren van gevechtsvliegtuigen, heldhaftige piloten en Amerikaanse parachutisten.
Museum Bevrijdende Vleugels vertelt het heftige verhaal van – onder meer – de bevrijding van Zuid-Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Bevrijdende Vleugels ligt op het terrein in het gebied waar op 17 september 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in.

Van 14 tot en met 22 september is er net als 5 jaar geleden een bijzonder basecamp ingericht. Het Basecamp is een unieke ervaring voor jong en oud en laat vele aspecten zien zowel voor als achter de frontlinie 80 jaar geleden.
Nadat u thuis bent opgehaald zullen we starten met een kort bezoek aan het Basecamp, daarna is er een lunch en zullen we met een gids het museum bezoeken. Na de rondleiding is er gelegenheid om op het Basecamp rond te kijken en een consumptie op het terras.

We sluiten de dag af met een pannenkoek en een ijsje.

Prijs

€ 165,- per persoon ( inclusief vervoer vanaf huis*, bezoek aan het Basecamp, lunch, entree en rondleiding museum Bevrijdende Vleugels, 3-gangen diner ( excl. drank)

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra bijboeken

  • Toeslag rolstoelvervoer verblijfsrolstoel : € 30,- per persoon
  • Maximaal 2 verblijfsrolstoelen welkom
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!