Over Stichting Goeie Reis!

Stichting Goeie Reis! draagt Uden een warm hart toe en zet zich in voor senioren met een vakantiewens, met name voor senioren die nog in een thuissituatie wonen en ondersteuning of zorg nodig hebben.

Door veranderingen in de zorgwetgeving blijft een grote groep kwetsbare ouderen steeds vaker langer “thuis” wonen. Vakantie of een dagje uit is voor iedereen, ook voor die senioren, een belangrijk onderdeel in hun leven.

Voor senioren is het niet altijd makkelijk om hun vakanties of uitstapjes zelf te organiseren of te regelen. Het kost veel energie en men is veelal afhankelijk van een mantelzorger en/of familielid.  De stichting is er voor deze senioren! Alleen gaand, mét een partner die zorg nodig heeft maar ook voor vriend(inn)en of ouders die niet meer alleen op vakantie durven.

De stichting heeft een grote expertise in het organiseren van reizen en dagtochten en regelt samen met een team enthousiaste vrijwilligers uit de zorg vakanties of dagtochten voor senioren. De reizen zijn kleinschalig, met aandacht voor individuele wensen.  Wij houden rekening met toegankelijkheid, tempo, ondersteuning en zorgvragen. U zult leuke nieuwe mensen ontmoeten uit Uden en omgeving. Uw hele vakantie wordt door ons verzorgd.  Goeie reis!