Zomer workshop bloemcollage gelprintplaat

  • Dinsdag 25 juli 2023

Zomer workshop bloemcollage gelprint plaat

Deze workshop is al een paar jaren een succes in ons programma. Voor degene die graag creatief bezig is in een klein gezelschap op een idyllische plekje.

We rijden voor deze workshop naar Langenboom, waar we worden ontvangen door gastvrouw Bep Heijdingsfeld van atelier “Heideroos”. We starten met koffie/thee met zoetigheid. Daarna start de workshop, die wordt afgewisseld met een lunch. Eind van de middag neemt u uw creatie mee naar huis.

De gelprintplaat is een zachte plaat van gelatine, waarmee afdrukken gemaakt kunnen worden. Daarbij zijn de mogelijkheden onbeperkt om hier overheen weer nieuwe afdrukken te maken. Door gebruik te maken van sjablonen, bladeren uit de natuur, stukjes kant en allerlei andere materialen creëren we een verzameling prints. Die prints gaan we, samen met afbeeldingen uit tijdschriften, verwerken tot een kleurrijke collage op papier. Het is ook mogelijk om ansichtkaarten te maken.

Bij goed weer vindt de workshop plaats in de prachtige tuin van Bep.

Prijs

€  129,- per persoon

Inbegrepen: vervoer van/naar huis*, koffie met gebak, lunch, drankje en snack, materiaal, begeleiding voor de workshop.

Grote verblijfsrolstoelen in overleg.

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra bijboeken

  • Toeslag rolstoelvervoer mogelijk: € 30,- per persoon
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!