weekendje wegin Vlodrop, Midden Limburg

  • 7-10 oktober 2022 (4 dagen )
  • Verblijf in het Boshotel Vlodrop

Een reis met extra rustmomenten

We hebben voor u een speciale reis in ons programma opgenomen voor degene die graag wat extra rustmomenten tijdens de vakantie willen hebben.

U mag deze rustmomenten ook invullen met fietsen en/of met een “scootmobieltochtjes” maken. Een van onze vrijwilligers zal u tijdens deze tochtjes begeleiden. Belangrijk om te weten is dat deelname aan de tochten die we maken geheel op eigen risico is.

We brengen dit weekend door in  Vlodrop, nabij Roermond in Midden Limburg waar het prachtige natuurgebied ”De Meinweg” ligt. In Nationaal Park “De Meinweg” vindt u een prachtige omgeving met zeer wisselende landschappen en unieke flora en fauna in een oase van rust.

Het hotel ligt in een bosrijke omgeving en heeft een heerlijk terras om iets te drinken. Verder kunt u in dit hotel gebruik maken van de fitnessruimte en heeft het een overdekt zwembad. Uw kamer is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien

Er zijn ook speciale zorg suites te reserveren De zorgsuites zijn extra ruim en beschikken over elektrisch verstelbare bedden. De badkamers in deze kamers zijn geschikt voor het manoeuvreren met een rolstoel.

Tijdens dit weekendje weg zullen  korte uitstapjes gepland worden. Excursie voorbeelden zijn onder andere: Roermond, De Gitstappermolen en varen op de Maasplassen.

Prijzen

  • Tweepersoonskamer: € 1015,- per persoon
  • Eenpersoonskamer: € 1125,- per persoon
  • Toeslag zorgsuite: € 75,- per kamer

Extra informatie

Vervoer van uw eigen elektrische fiets of scootmobiel: € 50,- per vervoermiddel
Huur E-bike bij het hotel € 30,- per fiets per dag

  • 2x  zorgsuite met H/L bed beschikbaar
  • 3x excursie inclusief
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!