Valencia vliegreis-stedentrip

  • 22t/m 26 oktober 2023 (5 dagen )
  • Verblijf in Valencia, hotel nog niet bekend

Valencia “vlieg-steden vakantie”

Zondag 29 oktober t/m donderdag 2 november 2023

Een aantal van onze vaste gasten heeft aangegeven dolgraag te willen vliegen naar een zonbestemming. We hebben gekozen voor de Spaanse stad Valencia.
Valencia ligt aan de oostelijke kust van Spanje, aan de Costa del Alzahar. Valencia heeft alles in zich wat een gevarieerde stedentrip moet hebben. Op een uur of 2 vliegen vanaf Eindhoven vindt u deze stad met gevarieerde bezienswaardigheden, zee en strand, terrassen en restaurants. Niet onbelangrijk is dat Valencia een vrij vlakke stad is.

De meeste van deze bezienswaardigheden in Valencia zijn te vinden in het historische centrum van Valencia of in de buurt van Jardin del Turia. De architect Santiago Calatrava is verantwoordelijk voor de bekendste bezienswaardigheden van Valencia zoals het Ciutat de les Arts i les Ciències. Calatrava ais is één van de meest vernieuwende architecten van de tijd.

de reis wordt compleet aangeboden. Dat wil zeggen:  Inclusief vervoer vanaf huis, de vlucht, de transfers in Spanje, het hotel op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en 3 excursies.

Prijzen

  • Tweepersoonskamer: Vanaf € 2750,-
  • Eenpersoonskamer: Vanaf 2895,-

Extra informatie

De definitieve prijs is afhankelijk van de prijs van het ticket. Bij boeking bekend.

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!