Valencia (bij voldoende inschrijvingen)

  • Eind oktober 2023 (5 dagen )
  • Verblijf in Valencia, hotel nog niet bekend

Valencia “vlieg-steden vakantie”.

Een aantal van onze vaste gasten heeft aangegeven dolgraag te willen vliegen naar een zonbestemming. We hebben gekozen voor de Spaanse stad Valencia.
Valencia ligt aan de oostelijke kust van Spanje, aan de Costa del Alzahar. Valencia heeft alles in zich wat een gevarieerde stedentrip moet hebben. Op een uur of 2 vliegen vanaf Eindhoven vindt u deze stad met gevarieerde bezienswaardigheden, zee en strand, terrassen en restaurants. Niet onbelangrijk is dat Valencia een vrij vlakke stad is.

De meeste van deze bezienswaardigheden in Valencia zijn te vinden in het historische centrum van Valencia of in de buurt van Jardin del Turia. De architect Santiago Calatrava is verantwoordelijk voor de bekendste bezienswaardigheden van Valencia zoals het Ciutat de les Arts i les Ciències. Calatrava ais is één van de meest vernieuwende architecten van de tijd.

U moet voor deze reis rekenen op een bedrag van ca. € 3000,- per persoon. Inclusief vervoer vanaf huis, de vlucht, de transfers in Spanje, het hotel op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner) en 3 excursies.

Graag wil ik van u weten voordat ik definitief de vlucht en het hotel ga reserveren of ik hiervoor ook daadwerkelijk een gezelschap van minimaal 6 , maximaal 10 personen bij elkaar krijg.
Vóór 1 maart willen we graag weten wie er interesse heeft om mee te gaan. Van daaruit stellen we samen met u deze vakantie samen.

Prijzen

  • Tweepersoonskamer: € nog niet bekend
  • Eenpersoonskamer: € nog niet bekend.

Extra informatie

volgt

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!