Romeins Museum Xanten (Duitsland)

  • dinsdag 16 april 2024

Indrukwekkend Romeins Museum Xanten

Niet ver hier vandaan, net over de grens in Duitsland, ligt het stadje Xanten. Hier bevindt zich een prachtig museum over de Romeinse tijd. In Xanten, gelegen aan de Rijn, bevond zich indertijd een Romeinse vesting, waarvan een groot deel bewaard is gebleven.

Het museum is zeer indrukwekkend, het lijkt een heus Romeins dorp. We starten ons bezoek met een kop koffie/thee, waarna we onder leiding van een gids het binnen museum gaan bekijken. In het museum zullen we gezamenlijk lunchen. Na de lunch is er tijd om zelf rond te kijken, dat kan binnen maar zeker ook buiten in het grootse openlucht gedeelte van het museum.

We sluiten deze dag af met een diner bij het Oosters buffetrestaurant PARADIJS in Uden. Na het diner wordt u weer thuisgebracht en bent u beslist veel meer te weten gekomen over de Romeinse tijd, zo’n 2000 jaar geleden.

Prijs

€ 175,- per persoon

Inclusief halen/brengen huisadres*, koffie/thee, lunch, entree, rondleiding, consumptie en deelname Oosters buffet (zonder drank)

*= maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra informatie

  • Toeslag rolstoelvervoer verblijfsrolstoelen: € 30,- per persoon
  • Maximaal 2 verblijfsrolstoelen
  • Na de dagtocht eten bij Paradijs Uden ( inclusief, zonder drankjes)
  • Dagtocht is in Duitsland, Paspoort/ID-kaart verplicht
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!