Riviercruise Hanzesteden

  • 25 - 30 september 2023 (6 dagen )
  • varen met de MS Salvinia

Ontdek zes Hanzesteden tijdens deze prachtige riviercruise

Ontdek zes Hanzesteden langs de IJssel en het Zwarte Water. Van het bijzondere Hasselt en het levendige Zwolle tot Torenstad Zutphen en Mosterdstad Doesburg.

Een fantastische riviercruise langs lang vervlogen tijden. U bezoekt tijdens deze cruise Nijmegen, Wijk bij Duurstede, Lelystad, Hasselt, Zwolle, Kampen, Deventer, Zutphen, Doesburg, Arnhem.

U verblijft op het comfortabele schip Salvinia. Het schip heeft drie dekken ruimte en voor 124 passagiers. In de smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Het ruime restaurant heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine en fitnessapparatuur. Natuurlijk is er ook een fantastisch zonnedek. De verschillende dekken zijn met een personenlift te bereiken.

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning .

Prijzen

  • Tweepersoons hut (Hoofddek): € 1495,- p.p.
  • Eenpersoons hut (Hoofddek) : € 1795,- p.p.
  • Eenpersoons hut (Promenadedek) : € 1795,- p.p. (REEDS VOL GEBOEKT)
  • Eenpersoons hut (Hoofddek)/tweepersoonshut voor alleengebruik : € 1850,- p.p.

Inclusief vervoer van/naar huis*, Welkomstcocktail, 5 overnachtingen, 5x ontbijt, 6x lunch, 5x diner waaronder “Captainsdinner”, 1 avond met live muziek.

Extra informatie

Excursies zijn bij te boeken op het schip en/of organiseert Goeie reis! zelf voor het gezelschap.

Belangrijk!!! Het gebruik van een rollator of rolstoel is aan boord van het schip niet toegestaan. Deze hulpmiddelen kunnen wel aan boord gehuurd worden maar zijn dan uitsluitend voor gebruik aan de wal bedoeld. De huurprijs hiervoor bedraagt € 5,00 voor de duur van de reis.
Het meenemen van eigen rollators en rolstoelen is niet mogelijk op de Salvinia.

Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!