Ontdek Kopenhagen, Helsinki, Tallinn en Sint Petersburg in één reis.

Cruisen is de manier om de schatten van de wereld te ontdekken op een ontspannen manier. MSC Cruises is de op één na grootste rederij ter wereld, met een meesterschap dat gebaseerd is op honderden jaren ervaring in de zeevaart. Warmte, gastvrijheid, comfort en stijl staan centraal bij MSC Cruises.

Wij kiezen dit jaar voor Goeie Reis! een bestemming vanaf Kiel naar de Baltische Staten. Een cruise over de Oostzee die bol staat van cultuur. Wie Sint-Petersburg zegt, zegt Hermitage met een verzameling van drie miljoen kunststukken. Toch is Sint-Petersburg niet de enige stad die deze Oostzeecruise zo bijzonder maakt. Langs de route die we varen bezoeken we ook Kopenhagen, Helsinki en de hoofdstad van Estland: Tallinn.

Uw dagen aan boord kunt u ontspannen doorbrengen. MSC Meraviglia biedt alle kwaliteit en comfort van een luxe hotel. U kunt genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment, zwemmen, fitness, wellness en een winkelpromenade gelegen op twee dekken.

Uw hut heeft een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed en kan omgezet worden in een sofa. Er is een grote kledingkast. Badkamer met douche. Interactieve TV, Telefoon en Wifi-verbinding beschikbaar (tegen betaling). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 12 – 16 m².