Musical Soldaat van Oranje

  • zaterdag 6 april 2024

Musical Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje is een van de meest populaire musicals in Nederland aller tijden. De productie ging in oktober 2010 in première en wordt nu 12,5 jaar later nog steeds opgevoerd. De musical wordt opgevoerd in een oude vliegtuigloods op de voormalige militaire vliegtuigbasis Valkenburg, die speciaal voor de productie is omgebouwd naar een theater.

Het verhaal van Soldaat van Oranje
De Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden hebben een leven zonder zorgen. Wanneer de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen beseffen ze dat er veel gaat veranderen. Vriendschap en liefdesrelaties staan op het spel. Iedereen staat voor belangrijke keuzes: negeer je de situatie en studeer je door? Ga je vechten voor de vrijheid van Nederland? Of kies je er voor om samen te werken met de vijand?

Al jarenlang is Soldaat van Oranje een regelrechte kaskraker die je gezien moet hebben! Inmiddels hebben al ruim 3 miljoen bezoekers de musicalproductie bezocht. De musical is bekroond met een Musical Award voor favoriete Nederlandse musical aller tijden.Prijs:

Prijs

€ 289,- p.p.

inclusief:  Vervoer vanaf huis*, koffie, lunchpakket, 3-gangen diner (excl. consumpties), entreekaarten 1e rang

*= maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra informatie

  • Geen rolstoelplaatsen meer beschikbaar
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!