Mode en styling advies

  • maandag 27 september 2021

Mode en styling advies door van Rijbroek Schoenen, Mode en Sport

Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers wordt aan u verteld over de nieuwste herfst en winter mode van 2021/2022. Professionele mode adviseurs leggen u uit  welke stijl en welke kleuren bij u persoonlijk passen. Waarmee kunt u accenten ophalen en/of mogelijke probleemgebieden camoufleren.

Na deze voorlichting/advisering gaan we samen lunchen. Na de lunch kijkt een persoonlijk toegewezen modeadviseur met u mee in de winkel. U mag vrijblijvend passen en u laten adviseren wat goed bij u past. Hierbij hoort ook advies over schoenen en accessoires. Op uw gemak en mogelijk met hulp kunt u passen in de ruime paskamers van de modewinkel. Wij hebben een afspraak gemaakt met de firma van Rijbroek dat er geen enkele verplichting is om iets te kopen. Zij vinden het als vriend van onze stichting leuk om u een gezellige “mode dag” aan te bieden.

We sluiten de dag af met een hapje en drankje.

Dit uitstapje is ook erg geschikt voor heren!

Prijs:

€ 65,-p.p.

Dit is inclusief halen/brengen huisadres*, koffie/thee, voorlichting en persoonlijke advisering, lunch, hapje en drankje.

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Uden

Extra bijboeken

  • Toeslag rolstoelvervoer mogelijk: € 15,- (in overleg)
  • 3-gangen diner (exclusief consumpties)
Teddy Goeie Reis!

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!