Beleef de lente op Texel

  • 16-20 april 2023 (5 dagen )
  • Verblijf in Hotel Tesselhof in de Koog

Beleef de lente op het prachtige Texel

Texel is al jarenlang de meest populaire bestemming in ons programma. Dit keer bezoeken we het eiland in de lente waardoor uw ongetwijfeld veel lammetjes in de weiden kunt zien staan. Texel heeft een veelzijdig landschap. Wie eenmaal de charmes van het eiland heeft ontdekt, komt meestal terug, want Texel is gastvrij en heeft rust, ruimte en een unieke natuur.

We verblijven in hotel Tesselhof in het centrum van de Koog. Het hotel is goed toegankelijk voor rollators en rolstoelen en er is op alle kamers een inloopdouche. 2 kamers zijn volledig aangepast voor mindervaliden.

Tijdens deze vakantie zullen we bijvoorbeeld een huifkartocht maken door het duingebied naar de Slufter, een vaartocht maken op de Waddenzee en een bezoek brengen aan de zeehondjes bij Ecomare. Uiteraard is er ook tijd om aan de zee en het strand te zijn.

Prijs: 2-persoonskamer € 1495,- per persoon
1-persoonskamer € 1795,- per persoon
Inbegrepen: Vervoer van/naar huis*, koffie, gebak, 4 overnachtingen, 4x ontbijt, 5x lunch, 4x diner (1x aan zee), 1x afscheidsdiner, 4 excursies.
Er zijn 2 aangepaste kamers voor mindervaliden te reserveren.

Prijzen

  • 2-persoonskamer € 1495,-  per persoon
  • 1-persoonskamer € 1750,- per persoon

Extra informatie

  • 2x  mindervalidekamer
  • 4x excursies inclusief  (zoals bijvoorbeeld zeehonden spotten op de wadden zee en een huifkartocht door de Sluftervallei).
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!