André Rieu Kerstshow

  • zondag 17 december 2023

Kerst met André Rieu Live in Maastricht

Zondag 17 december Matinee voorstelling

Wij zijn bijzonder blij dat we enkele kaarten konden bemachtigen bij de grote kerstshow van André Rieu in het MECC in Maastricht dat wordt omgetoverd in een prachtige winterse setting. Laat u betoveren in André’s majestueuze kerstdecor compleet met sneeuw, ijsbanen en kroonluchters. Geniet van een onvergetelijke avond met de mooiste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige aria’s en songs van over de hele wereld.

De kerstconcerten vormen een van de hoogtepunten van het jaar en nemen het publiek mee naar de wereld van klassieke en romantische muziek in een prachtige, romantische omgeving – André’s eigen Winter Wonderland.

Afgelopen jaar genoten meer dan 50.000 fans uit de hele wereld van „Kerstmis met André“.  Mis de kans niet om dit onvergetelijke muzikale evenement mee te maken, en vier Kerstmis met André Rieu – muziek voor het hart, herinneringen voor het leven!

Op weg naar het concert is er voor iedereen een lunchpakket. Na het concert zullen we nagenieten van het concert tijdens een 3-gangen diner.

Prijs

€ € 295,- p.p. (incl. Vervoer vanaf huis* lunchpakket, koffie en gebak, entree kerstshow, 3-gangen diner)

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!