Kasteeltuinen van Arcen

en een afsluitend Chinees-Indisch buffet

  • dinsdag 30 mei 2023

Ontspannend genieten van bloemenpracht!

De kasteeltuinen Arcen, liggen in het pittoreske dorpje Arcen in Noord-Limburg. Deze tuinen zijn één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel.

U wordt rondgeleid door een gids die u alles kan vertellen over de flora en fauna van de kasteeltuinen.  Natuurlijk starten we de dag met koffie en Limburgse vlaai en zorgen we voor een lunch. Na de dagtocht sluiten we af met een buffet bij Chinees-Indisch Restaurant Paradijs.

Heeft u voor deze dagtocht een rolstoel en/of rolstoelbegeleider nodig laat het dan bij reservering weten.
Prijs: €189,- per persoon

Toeslag verblijfsrolstoel/rolstoelbus € 30,- per persoon.

Het Belevingspark van Emsflower ligt net over de grens in Duitsland en biedt een kijkje achter de schermen van Europa’s grootste perk- en potplantenkwekerij. Meer dan 300 miljoen planten per jaar verlaten bij het Nederlandse bedrijf Emsflower de kassen! Laat u verbazen over de automatisering in de tuinbouwbranche. Geniet van de tropische tuinen, de snijbloemenkas  en ontdek de verschillende exotische dieren. In de vlindertuin vliegen honderden tropische vlinders rond! Na de rondleiding is er gelegenheid om de winkel te bezoeken.

Prijs

€ 189,- per persoon

Inclusief vervoer van/naar huis*, entree en rondleiding in de kasteeltuinen, koffie met Limburgse vlaai, lunch, Chinees-Indisch buffet (consumpties zijn tijdens deze dagtocht voor eigen rekening).

*In een straal van max. 20 kilometer rondom de Gemeente Maashorst

Extra bijboeken

  • Toeslag rolstoelbus mogelijk: € 30,- per persoon
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!