Scootmobiel of fiets vakantie in Vlodrop, Midden Limburg

  • 11-15 juli 2022 (5 dagen )
  • Verblijf in het Boshotel Vlodrop

Fietsen of scootmobiel tochten maken in de Meinweg

We hebben voor u een bijzondere reis in ons programma opgenomen. Speciaal voor degene die nog kunnen fietsen en/of met een scootmobiel samen mooie tochten willen maken. Belangrijk om te weten is dat deelname aan de tochten die we maken geheel op eigen risico is. Uiteraard maken we de tochten onder begeleiding van Goeie Reis!

We gaan veel de natuur in en maken geen lange tochten. We stoppen onderweg voor een hapje en een drankje en zullen onderweg kleine excursies inplannen zoals de Gitstappermolen en kasteel Daelenbroeck.

De reis gaat naar Vlodrop, nabij Roermond in Midden Limburg waar het prachtige natuurgebied ”De Meinweg” ligt. In Nationaal Park “De Meinweg” vindt u een prachtige omgeving met zeer wisselende landschappen en unieke flora en fauna in een oase van rust.

Vanuit het Boshotel, waar we vijf dagen verblijven rijden we direct het natuurgebied in. Het hotel ligt dan ook een bosrijke omgeving en heeft een heerlijk terras om iets e drinken. Verder kunt u in dit hotel gebruik maken van de fitnessruimte en heeft het een overdekt zwembad. Uw kamer is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien

Er zijn ook speciale zorg suites te reserveren De zorgsuites zijn extra ruim en beschikken over elektrisch verstelbare bedden. De badkamers in deze kamers zijn geschikt voor het manoeuvreren met een rolstoel.

Wie graag een vakantie wil waarin veel rustmomenten zijn opgenomen kan ook aan deze reis deelnemen. U slaat dan de tochten over en neemt alleen deel aan de kleine excursies.

Prijzen

  • Tweepersoonskamer: € 1095,- per persoon
  • Eenpersoonskamer: € 1245,- per persoon
  • Toeslag zorgsuite: € 100,- per kamer

Extra informatie

Vervoer van uw eigen elektrische fiets of scootmobiel: € 50,- per vervoermiddel
Huur E-bike bij het hotel € 30,- per fiets per dag

  • 2x  zorgsuite met H/L bed
  • 4x excursie inclusief
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!