Lente in de Noordoostpolder

  • 27 t/m 31 mei 2024 (5 dagen )
  • Verblijf in Hotel ’t Voorhuys in Emmeloord

Lentedagen in de Noordoostpolder

NIEUWE BESTEMMING!

In 1918 ging de Wet tot afsluiting en droogmaking van de Zuiderzee (Zuiderzeewet) van kracht. De wet bepaalde dat de Zuiderzee zou worden afgesloten door een afsluitdijk. In 1936 werd begonnen met het aanleggen van de dijken om de Noordoostpolder, daarna begon het droogmalen. Er werd ruim 50.000 hectare land ontgonnen uit het IJsselmeer (de voormalige Zuiderzee). De werknaam van het Eerste dorp A is later Emmeloord geworden. Een stad centraal gelegen in Flevoland.

Het sfeervolle Hotel ‘t Voorhuys ligt midden in het centrum van Emmeloord. De winkels en terrassen liggen voor de deur. De kamers van het hotel zijn voorzien van een badkamer met een toilet en een inloopdouche. Het naastgelegen Grandcafé heeft een heerlijk groot terras en er is ruime plek om te genieten van een kop koffie of een koel drankje op een vrij moment.

Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie. Uitstapjes die we kunnen maken gaan bijvoorbeeld naar het oude vissersdorp Urk, Windmolenpark “10 beaufort” in Nagele en de Orchideeënhoeve. Voor natuurliefhebbers is er een tochtje door natuurreservaat de Weerribben.

Prijzen

  • 1-persoonskamer: € 1795,- p.p.
  • 2-persoonskamer: € 1595,- p.p.

Inclusief: Vervoer van/naar huis*, koffie, gebak, 4 overnachtingen, 4x ontbijt, 5x lunch, 4x diner, 5 excursies, 1x afscheidsdiner.

*=maximaal 20 kilometer van Gemeente Maashorst

Extra informatie

  • Er zijn geen speciaal aangepaste mindervaliden kamers in dit hotel
  • Alle kamers zijn voorzien van een inloopdouche
  • 5x excursie inclusief
Digitaal inschrijven voor deze reis

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze reis, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!