Brabant mijn Brabant….. Boerenbondsmuseum

  • Dinsdag 16 mei 2023

Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden!

Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Authentieke gebouwen, levende have, ambachten. Het Boerenbondsmuseum leeft.

Dit museum herbergt twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkrachtzuivelfabriek, een plattelandsschooltje, een machinale klompenmakerij en houtzagerij, een veldkapel en een replica van oude stoomtram: De Goede Moordenaar. In de boerderij zijn levende have gehuisvest zoals rond 1900. Er zijn permanente en wisselende tentoonstellingen te zien over vooral het leven aan begin vorige eeuw en er is een sfeervol dorpspleintje.

We starten bij het Boerenbondsmuseum met koffie en daarna krijgt u een rondleiding. Na de rondleiding is er een authentieke Brabantse koffietafel. U heeft daarna tijd om zelf rond te kijken. Het eind van de middag zullen we dit uitje afsluiten met een pannenkoek en een ijsje.

Prijs

€ 159,-  per persoon

Inbegrepen: vervoer van/naar huis*, entree en rondleiding Boerenbondsmuseum, koffie met lekkernij, Brabantse koffietafel en pannenkoeken arrangement.

*In een straal van max. 20 kilometer van Gemeente Maashorst.

Extra bijboeken

  • Toeslag rolstoelvervoer mogelijk: € 30,- per persoon
                                               
Digitaal inschrijven voor deze dagtocht

Vragen? Neem gerust contact op!

Bent u geïnteresseerd in deze dagtocht, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!