30 juni – 4 juli 2019 (5 dagen) – Varen in Friesland

Deze vakantie is voor de liefhebber van varen. Tijdens deze reis zullen we elke dag een mooie boottocht maken, steeds op een andere manier. Eigenlijk is het een soort cruise-vakantie, waarbij u slaapt op het vaste land, in een heerlijk hotel met een ruime kamer waarbij u elke dag het water op gaat.

Hotel Galamadammen in Koudum (Friesland) is direct gelegen aan het water en bevindt zich op korte afstand van de Friese steden Hindeloopen, Stavoren, Workum, Bolsward, Sneek, IJlst en Sloten. Galamadammen is qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.

Tijdens uw verblijf in Hotel Galamadammen geniet u vanaf het terras van de voorbijvarende bootjes, het gezang van de vogels en kunt u genieten van betoverende zonsondergangen.

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over ruim opgezette hotelkamers, een à la carte restaurant met groot terras, een verwarmd binnenzwembad met sauna en Turks stoombad en 2 jachthavens.

Het restaurant van hotel Galamadammen bevindt zich te midden van twee Friese meren, de Fluessen en de Morra. Het restaurant heeft een fris en sfeervol interieur en heeft grote raampartijen waardoor je tijdens je ontbijt, lunch, borrel of diner lekker weg kunt dromen bij het mooie uitzicht. Zodra de eerste zonnestralen er weer zijn kunt u lekker gaan genieten op het grote, zonovergoten, terras direct aan het water.

By | 2019-01-11T19:37:11+00:00 januari 3rd, 2018|Reis|0 Comments