29 september – 5 oktober (7 dagen) – Riviercruise over de Rijn en Moezel

Met de MPS Salvinia over de Rijn en de Moezel naar Cochem

Tijdens deze reis zult u varen over de Rijn en de Moezel. Daarbij zal in Keulen, Andernach, Cochem/Alken, Remagen, Duisburg en Emmirich worden aangelegd. Onderweg passeert u onder andere het Siebengebirche, De Deutsche Eck en ziet u het Moezeldal en de prachtige villa’s aan de Rijn.

Het comfortabele cruiseschip Salvinia heeft drie dekken en ruimte voor 124 passagiers. Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, om te genieten van een prachtig uitzicht en de langs glijdende landschappen. De lounge is ook een prima plek voor een avond gezelligheid. Geniet van de buitenlucht op het zonnedek en neem er plaats in één van de diverse zitjes. Het ruime restaurant heeft grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna en zonnecabine.

Let op:  het gebruik van een rollator of rolstoel aan boord is niet toegestaan. U moet zich dus zonder deze hulpmiddelen aan boord kunnen verplaatsen. Waar nodig regelt Goeie Reis! tijdens de excursies begeleiding om de rolstoel te duwen en een arm om te lopen. (afspraken per persoon bij boeking)

By | 2019-01-11T19:38:46+00:00 december 17th, 2018|Reis|0 Comments