8-12 september 2019 (5 dagen) – Texel, De Koog

Zon, zee, strand op Texel

LET OP: Bij deze reis zijn twee verschillende hotels beschikbaar

Texel was afgelopen jaar de meest populaire bestemming in ons reisprogramma en dus kan deze bestemming ook dit jaar niet ontbreken.

De Waddeneilanden en daarmee ook het eiland Texel staan op de Unesco Wereld erfgoedlijst.  Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen. De Texelaars zijn gastvrije mensen. Wie eenmaal voor de charmes van het eiland is gevallen, komt meestal terug want Texel is gastvrij en heeft rust, ruimte en een unieke natuur.

Hotel 1: Tesselhof

Hotel Tesselhof ligt midden in badplaats De Koog. De ruime comfortabele kamers zijn van alle gemakken, zoals een inloopdouche, voorzien. Het hotel beschikt over 3 aangepaste kamers voor minder-validen. Deze kamers hebben een volledig aangepaste badkamer. Het hotel is rolstoelvriendelijk, beschikt over een lift  en alle ruimten zijn drempelvrij. In het hotel verblijven ook gasten die hun hond(en) meebrengen.

Hotel Tesselhof serveert een uitgebreid ontbijt met verse producten en ’s avonds is er een 3-gangen menu. Het hotel werkt veel met Texelse producten. Dieetwensen zijn geen probleem in dit hotel. Er is een zithoek met open haard en een terras waar u op zomerse dagen heerlijk buiten kunt zitten.

Hotel 2: Prins Hendrik

Hotel Prins Hendrik ligt tussen de dorpen Oudeschild en De Cockdsdorp in. De aanblik van het hotel heeft de sfeer van een jachthuis. Stijlvol, aangenaam, uitnodigend.

Hotel Prins Hendrik staat op één van de mooiste locaties van Texel: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden. Dit hotel is zeer in trek bij de rustzoeker.

In het restaurant wordt met liefde gekookt en men brengt een bescheiden menu dat meebeweegt met de seizoenen. Er is een prachtige lobby met sfeervolle haard, comfortabele zithoek en leestafel. Een terras op het zuiden, omringd door bomen.

Wij hebben een klein aantal kamers gereserveerd op de begane grond. Eén van de kamers is een ruime mindervalide kamer die rolstoeltoegankelijk is en een aangepaste badkamer heeft.

By | 2019-09-13T16:29:23+00:00 december 10th, 2017|Reis|0 Comments