25 augustus – 1 september 2019 (8 dagen) – Naar de bergen in Tirol

Haus Alpenblume Ehrwald

Ehrwald ligt in het ruime dal direct aan de voet van de Zugspitze op slechts 750 km van Uden; het is onderdeel van de Zugspitze-arena. Ehrwald is een dorp dat ook aan gasten die minder mobiel zijn veel mogelijkheden biedt om te genieten van het goede leven tijdens een vakantie. Haus Alpenblume ligt op een heerlijk zonnige en rustige locatie, aan de rand van het knusse centrum van Ehrwald en heeft een prachtig, panoramisch uitzicht op o.a. de Zugspitze, de Daniel en de Sonnenspitze.

Wij hebben 2 appartementen op de begane grond gereserveerd. Deze appartementen worden door onze gasten gedeeld en zijn geheel rolstoeltoegankelijk, ruim opgezet en voorzien van de nodige aanpassingen. Er is ook een appartement op de eerste etage voor gasten die met een luie trap naar boven kunnen. Het appartementenhuis beschikt aan de voorzijde over een groot, zonnig, algemeen terras met een pergola. Het knusse centrum van Ehrwald bevindt zich op loopafstand.

De omgeving leent zich goed voor prachtige autoroutes door de bergen en over passen. Er zijn ook mogelijkheden om met de lift de berg op te gaan, óók met rolstoel. De Almbahn en de gondel naar de gletsjers van de Zugspitze zijn goed toegankelijk voor rollators en rolstoelen.

 

By | 2019-09-13T16:29:31+00:00 december 10th, 2017|Reis|0 Comments