2 – 4 maart 2019 (3 dagen) – Beleef Rotterdam tijdens carnaval

U kent Rotterdam waarschijnlijk van het bombardement en de wederopbouw. Rotterdam is nu een jonge, dynamische wereldstad geworden die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Fonkelende wolkenkrabbers, een indrukwekkende haven, hippe restaurants, gerenommeerde musea en de markthal zijn het directe resultaat van de mentaliteit van de Rotterdammers.
Het Van der Valk Hotel Rotterdam staat net buiten het centrum van Rotterdam pal naast de Oceanium ingang van Diergaarde Blijdorp
Het Van der Valk Hotel**** Rotterdam Blijdorp is een modern en comfortabel hotel en beschikt over 189 moderne kamers, die over alle luxe beschikken zoals airconditioning, een flatscreen tv, kluis, minibar, badkamer met douche en toilet en draadloos internet. Voor mindervaliden zijn er kamers met speciale voorzieningen.
In het sfeervolle restaurant wordt een uitgebreid ontbijt en 3-gangen verrassingsmenu geserveerd.
Tijdens dit weekend in Rotterdam zullen we een rondvaart maken door de havens van Rotterdam, een aantal hoogtepunten zoals de Markthal, de Laurenskerk en de Euromast bekijken en Diergaarde Blijdorp bezoeken. Wellicht is er ook tijd om één van de vele musea van Rotterdam te bezoeken.

By | 2019-01-11T19:34:30+00:00 juli 30th, 2018|Reis|0 Comments