19-21 december 2019 (3 dagen) – Reis Kerststad Valkenburg

Tijdens deze korte vakantie staat de Kerststad Valkenburg centraal. Valkenburg mag zich met recht dé kerststad van Nederland noemen.

Niet alleen in de grotten is het kerst in Valkenburg, buiten is er Santa’s Village. Het is heerlijk om sfeervol te lunchen en te genieten van warme glühwein of chocolademelk met slagroom.

We verblijven in Hotel Schaepkens van St Fyt dat een mooie ligging heeft op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over verschillende voorzieningen die een ontspannen verblijf garanderen. U kunt heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant of een borreltje drinken in de gezellige bar waar het tweemaal per dag “happy hour” is. Hotel Schaepkens is rolstoel/rollator vriendelijk. In het hotel worden regelmatig live-muziekavonden georganiseerd. De kamers zijn netjes ingericht, de badkamer is niet groot heeft een douchebak met rand van ca 15 cm.  Er is een mindervalide badkamer op de etage.

Valkenburg a/d Geul bruist ook in 2018 weer van de kerstactiviteiten! Mis dit niet, ga mee naar dé kerststad van Nederland!

By | 2019-09-13T16:28:55+00:00 juli 22nd, 2018|Reis|0 Comments