16 – 19 juni 2019 (4 dagen) – Geniet van heerlijke dagen aan zee

De provincie Zeeland is meer water dan land. De kustlijn kronkelt hier 650 kilometer langs dijken, duinen, baaien en dammen. Waar je ook bent, binnen een kwartier sta je hier overal aan het water. Achter de duinenrij vind je een achterland met polders en dijken.

Havenstad Vlissingen aan de Westerschelde heeft de langste zeeboulevard van Nederland. Het is de thuishaven van zeeheld Michiel de Ruyter.

Grand Hotel Arion, biedt luxe en comfort. Op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland, met strand en getij aan uw voeten kijkt u uit over de monding van de Westerschelde en de Noordzee, met continue veranderende vergezichten van natuur en scheepvaart. Een unieke locatie voor ontspanning en gezelligheid.

Viersterrenhotel Grand Hotel Arion biedt royale hotelkamers, waaronder 2 mindervalide-kamers. De Hotelkamers zijn voorzien van een groot 2-persoonsbed, (boxspring). De moderne badkamer is voorzien van ligbad en/of douche. De lounge, de gezellige serre en diverse terrassen zorgen ervoor dat u zowel binnen als buiten van dit hotel kunt genieten. Bij helder weer heeft u een perfect zicht op de kust van Zeeuws-Vlaanderen; tot aan de havens van Zeebrugge toe.

By | 2019-01-11T19:36:52+00:00 december 17th, 2018|Reis|0 Comments